Koppen en schotels

Koppen en schotels met bedrukking

 

Een kop en schotel zijn onmisbare items in elk huishouden. Ieder gezin maakt wel dagelijks gebruik van kop en schotel om een kopje thee of koffie te nuttigen.

Daarom zijn kop en schotel ook ideale relatiegeschenken. Iedereen kan immers wel een kop en schotel gebruiken. Wanneer u de kop en schotel laat bedrukken, geeft u ze meteen ook een persoonlijke toets. Het assortiment van kopjes en schotels is erg groot. Voor iedere mens is er eigenlijk wel een geschikte kop en schotel.

Om het assortiment kopjes en schotels van HSG relatiegeschenken te doorbladeren voor uw geschikte kop en schotel kan u de link bovenaan aanklikken. Wanneer u een geschikte kop en schotel gevonden heeft of u wilt de eigenschappen doorgeven van uw gewenste kop en schotel, kan u op de link onderaan klikken voor een offerte aan te vragen bij HSG relatiegeschenken. E�n van de medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor koppen en schotels? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: