Koptelefoons

Koptelefoons met bedrukking

Wilt u optimaal genieten van uw muziek en daarnaast nog een Multi functionele koptelefoon? Dat kan met de Multi media koptelefoon! U kunt gemakkelijk online chatten en online gamen. Het geluid is perfect, zo kunt u optimaal genieten van uw muziek en andere extra�s. De luidsprekerdrivers zorgen voor onovertroffen geluidsprestaties.

U kunt de koptelefoon laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt het product alleen naar uw bedrijf gericht. Doordat de koptelefoon relatief veel gebruikt wordt, komt uw bedrijf elke keer opnieuw in beeld bij uw klanten. De bedrukte koptelefoon is leuk als giveaway voor op bijvoorbeeld beurzen. Doordat de koptelefoon ontzettend handig is en daarnaast nog een prachtig uiterlijk heeft, zal het zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u opzoek naar een ander product dat uw bedrijf het best kan promoten? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product verkrijgbaar is, die perfect bij u en uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over de koptelefoon bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor koptelefoons? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: