Kratjes met bloembollen

Kratjes met bloembollen en bedrukking

 

Het kratje met bloembollen is een perfecte manier om uw relaties te verassen! Het houten mini kratjes zijn het hele jaar leverbaar. De houten kratjes zijn gevuld met verschillende bloembollen afhankelijk van het seizoen. De afmetingen van het bedrukte kratje met bloembollen zijn 6,5 x 5 x 3,3 cm.

U kunt het label van het kratje met bloembollen relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Het kratje met bloembollen is een geschikt relatiegeschenk en door middel van bedrukking is het ook een perfect promotiemiddel. Door de bedrukking komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw relaties.

In het HSG Assortiment vindt u ook de grotere versie van het kratje met bloembollen. De grotere versie van het kratje met bloembollen vindt u onder de naam ‘Authentiek bollenkratje vol met bloembollen’. De afmetingen van het authentiek bollenkratje vol met bloembollen zijn 30 x 20 x 10 cm.

Vindt u niet het kratje met bloembollen die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor het kratje met bloembollen aanvragen door op de onderstaande button te klikken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kratjes met bloembollen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: