Kratstoelen

Kratstoelen met bedrukking

Met de Bottoms up kratstoel beleef je het EK alsof je in het stadion zit. De stoel past op bijna alle merken bierkratjes met 24 flesjes. Met de kratstoel kun je op een krat zitten dat rechtop staat, u kunt vervolgens gemakkelijk de bierflesjes uit de krat halen.

U kunt het bierkratje ook plat neerzetten, dan moet je wel twee kratjes op elkaar zetten om goed hoog te zitten. De kratstoel heeft nog een groot voordeel, er zit een bieropener in de onderrand van de kratstoel waarmee u uw biertje kunt openmaken zonder dat je hoeft op te staan.

U kunt de kratstoel laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. De bedrukte kratstoel is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten tijdens het EK. De kratstoel zal bij elke EK voetbalwedstrijd worden gebruikt. De kratstoel als relatiegeschenk zal elke keer opnieuw onder de aandacht komen bij uw klanten. De bedrukte kratstoel is uitermate geschikt als relatiegeschenk en promotiemiddel.


De kratstoel past op een bierkrat van 24 flesjes. De kratstoel met opdruk is getest op kratten van de merken Heineken, Amstel, Bavaria, Grolsch, Alfa, Jupiler, Dommelsch, Palm, Hertog-Jan en Gulpener. Wanneer de flesjes leeg zijn, kunt u de flesjes ook andersom in het kratje plaatsen.


De stoel krat met opdruk is ook perfect voor andere evenementen zoals koninginnendag. Verder is de kratstoel ook uitermate geschikt om te gebruiken op de camping, markt of andere evenementen.


Indien u vragen heeft over de kratstoel bedrukt of onbedrukt, neem gerust contact met ons op!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kratstoelen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: