Prijs op aanvraag

A225-Pakket-20

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

A225-Pakket-6

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

A225-Pakket-7

Bekijk en bereken
Kruidenkistjes met 4 verschillende keukenkruiden

Kruidenkistjes met 4 verschillende keukenkruiden en bedrukking

 

Zelf kruiden kweken is helemaal ‘hot’. De kruiden worden gezaaid in mooie zinken emmertjes, een turftablet wordt bijgeleverd. We leveren een plantinstructie bij het kruidenkistje met 4 verschillende keukenkruiden.

De inhoud van het kruidenkistje met 4 verschillende keukenkruiden bestaat uit de keukenkruiden peterselie, basilicum, thijm en bieslook. Het formaat van het kruidenkistje is 15 x 18 x 8 cm.

U kunt het kruidenkistje relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Het kruidenkistje met verschillende kruiden met opdruk is ontzettend leuk als relatiegeschenk en promotiemiddel. Het kruidenkistje is een leuk geschenk voor mensen die dol zijn op tuinieren en als geschenkje in de tuinbranche. De bloembollen zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

In ons assortiment vindt u diverse producten die gerelateerd zijn aan het kruidenkistje met 4 verschillende keukenkruiden. U vindt zoal de planttas met bloembollen, het authentiek bollenkratje vol met bloembollen en het houten luchtvracht palletkistje met bloembollen.

Bestel het kruidenkistje met 4 verschillende keukenkruiden op HSG Relatiegeschenken en zet uw relaties in het zonnetje! Uw relaties zullen tevreden over u zijn met als gevolg dat uw klanten vaker bij u terugkomen en uw personeel positief over u denkt. Dat is natuurlijk waar het om draait!

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kruidenkistjes met 4 verschillende keukenkruiden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: