Kruidenrekken

Kruidenrekken met bedrukking

De kruidenrek is van metaal gemaakt, hierdoor kunnen de 4 magnetische ronde bakjes gemakkelijk aan het rekje blijven vastzitten. Een leuke manier om uw kruiden te sorteren. De rondje bakjes hebben op de onderkant een magneetje. De ronde bakjes kunt u openmaken door aan de bovenkant te draaien.


U kunt het kruidenrek nog unieker maken door middel van bedrukking. U kunt het kruidenrek laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht en een uitermate geschikt promotiemiddel voor op bijvoorbeeld beurzen en open dagen. Het kruidenrekje heeft een chique uiterlijk en past in elke keuken prachtig. Het bedrukte kruidenrek is handig, mooi en licht. Het bedrukte kruidenrek zal zeker gewaardeerd worden.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kruidenrekken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: