Kunststof balpennen in vorm van een lipstick

Kunststof balpennen in vorm van een lipstick met bedrukking

 

Bent u opzoek naar een originele en vrouwelijke pen? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de bedrukte kunststof balpen in vorm van een lipstick. De kunststof balpen heeft de vorm van en lipstick. De kunststof balpen in vorm van een lipstick relatiegeschenk fleurt heel uw bureau op en geeft een gezellige sfeer. De lipstick pen relatiegeschenk ziet er zeer exclusief uit.


U kunt de kunststof balpen in vorm van een lipstick laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bedrukking komt dan aan de zijkant van de kunststof balpen in vorm van een lipstick te staan. Hierdoor wordt de kunststof balpen in vorm van een lipstick een ideale giveaway bij beurzen. Op deze manier kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf.


U kunt de lipstick pen met opdruk gebruiken wanneer u aan de achterkant aan de pen draait net zoals bij een gewone lipstick.


Indien u vragen heeft over de kunststof balpen in vorm van een lipstick bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kunststof balpennen in vorm van een lipstick? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: