Kunststof naambadges met venster

Kunststof naambadges met venster en bedrukking

 

Bent u opzoek naar een naambadge voor uw werknemers? Dan bent u bij HSG-Relatiegeschenken aan het goede adres. De bedrukte kunststof naambadge is een badge waar u de naam van uw werknemer of afdeling op kunt laten bedrukken. De naambadge is van kunststof en blijft daarom altijd mooi.


U kunt de kunststof naambadge relatiegeschenken geheel naar uw wens laten bedrukken. De bedrukte naambadge heeft een venster, u kunt buiten het venster bijvoorbeeld uw bedrijf laten bedrukken en in het venster de naam van de werknemer of de afdeling waarop deze werknemer werkt. Bedruk de kunststof naambadge met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van de bedrukking van uw bedrijfslogo en/of tekst op de kunststof naambadge met venster komt uw bedrijf vaker onder de aandacht bij uw klanten. De bedrukte kunststof naambadge zal ervoor zorgen dat uw bedrijf een grotere naamsbekendheid opbouwt.


Indien u niet de naambadge kunt vinden die u zoekt, neem gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u verder helpen met het zoeken van het perfecte relatiegeschenken / promotiemiddel voor uw bedrijf.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kunststof naambadges met venster? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: