Kunststof wijnglazen

Kunststof wijnglazen met bedrukking

 

Een kunststof wijnglas/limonade glas is een pet glas en worden vaak gebruikt op evenementen zoals festivals. Het kunststof wijnglas/limonade glas is erg handig omdat deze minder snel kapot gaat dan een glazen glas. Ook kan een bedrukt kunststof wijnglas/limonade glas gewoon weggegooid worden bij ander vuil dus heeft de bedrukte kunststof wijnglas/limonade glas geen speciale aandacht nodig. Het kunststof wijnglas/limonade als promotiemiddel glas zijn er in twee verschillende vormen. De ene lijkt het meest op een wijnglas en heeft een inhoud van 170cc. Deze heeft ook een voet net zoals een wijnglas, de kelk loopt aan de onderkant meteen breed uit dit is anders dan bij andere wijnglazen. Het andere kunststof wijnglas/limonade glas als relatiegeschenk heeft de vorm van een limonade glas en heeft een inhoud van 200cc. Deze loopt naar boven wat breder uit, maar is verder overal gelijk.

U kunt het kunststof wijnglas/limonade glas laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. Hierdoor wordt het een promotiemiddel en kan u reclame maken dor middel van het kunststof wijnglas/limonade glas. Het bedrukt kunststof wijnglas/limonade glas wordt vooral gebruikt op evenementen dit zijn plaatsen waar vaak veel mensen aanwezig zijn. U kunt met het kunststof wijnglas/limonade glas dus veel mensen bereiken zodat uw bedrijf snel bekender zal worden.

Naast het kunststof wijnglas/limonade glas met opdruk hebben we nog meer gerelateerde producten. We hebben bijvoorbeeld automaten bekers en kartonnen bekers. Dus bent u op zoek naar glazen of bekers dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie over de kunststof wijnglas/limonade glas of de andere producten.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kunststof wijnglazen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: