Kunststof wijnrekken

Kunststof wijnrekken met bedrukking

 

Opzoek naar een handig rek waar u al uw flessen wijn gemakkelijk in kan leggen? Dan hebben wij wat u zoekt namelijk het wijnrek. Het wijnrek is gemaakt van kunststof. Doordat het wijnrek gemaakt is van kunststof past het mooi in elke kamer en straalt het meteen een goede sfeer uit. In het wijnrek kunt u totaal 3 flessen wijn gemakkelijk en mooi opbergen.


U kunt het wijnrek nog unieker maken door middel van bedrukking. U kunt het wijnrek laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. Hierdoor wordt het een geschikt promotiemiddel. Het wijnrek met opdruk is een leuk giveaway voor op bijvoorbeeld beurzen en open dagen. Het bedrukte wijnrek zal zeker gewaardeerd worden.


Opzoek naar een ander geschikt promotieproduct? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotieproducten. Doordat er een ruime keuze is aan promotieproducten kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.


Indien u vragen heeft over het wijnrek bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kunststof wijnrekken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: