Kurkentrekkers in de vorm van een wijnfles

Kurkentrekkers in de vorm van een wijnfles met bedrukking

 

Deze kurkentrekker heeft de vorm van een wijnfles. De bedrukte kurkentrekker in de vorm van een wijnfles is leuk voor in de keuken. De kurkentrekker in de vorm van een wijnfles met opdruk brengt een chique sfeer met zich mee.


U kunt de kurkentrekken in de vorm van een wijnfles relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door de bedrukking krijgt de kurkentrekker een persoonlijke tint. De bedrukte kurkentrekker in de vorm van een wijnfles is leuk om te geven en om te krijgen. De kurkentrekker met opdruk zal zeker gewaardeerd worden.


In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan andere keukenproducten als promotiemiddelen. Doordat er een ruime keuze is aan promotiemiddelen kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is dat perfect bij uw bedrijf en/of evenement past.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de kurkentrekker in de vorm van een wijnfles bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kurkentrekkers in de vorm van een wijnfles? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: