Kurkentrekkers

Kurkentrekkers met bedrukking

Een kurkentrekker is een hulpmiddel om de kurk uit de wijnfles te halen. Er bestaan verschillende soorten kurkentrekkers. Zo bestaat er onder andere de kurkentrekker met luchtdruk: deze kurkentrekker bevat een dikke injectienaald met een pompje. De naald wordt door de kurk gestoken en vervolgens word er lucht in de fles gepompt en door het luchtdrukverschil komt het kurkje vanzelf omhoog.

Een speciale vorm van de kurkentrekker is de een kurkentrekker voor linkshandige mensen. Daar is het spiraal in spiegelbeeld gemaakt.

Vaak is een kurkentrekker beschikbaar in een leuk (wijn)setje, samen met bijvoorbeeld een flessenstopper, thermometer, druppelring en/of een schenktuit. Een dergelijk setje is zeer leuk om aan uw relaties weg te geven (bijvoorbeeld met eindejaar).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kurkentrekkers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: