Kussenslopen

Kussenslopen met bedrukking

Een kussensloop wordt rondom een kussen gedaan, zodat het kussen zelf niet vuil wordt. Kussenslopen worden gefabriceerd van stof of zijde.

Meestal wordt de kussensloop aangekocht in een set, samen met een dekbedovertrek. De kussensloop en het dekbedovertrek is dan in hetzelfde design geprint.

Kussenlopen kunnen worden bedrukt met een logo (of geborduurd). Als relatiegeschenk is de kussensloop een origineel idee. Meer informatie kunt u aanvragen bij HSG relatiegeschenken: een offerte aanvragen voor een kussensloop kan u onderaan doen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kussenslopen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.