Laders zonne energie

Laders zonne energie met bedrukking

 

Een ontzettend handig product dat zeker een must have is, de oplader op zonne-energie. U kunt gemakkelijk uw mobiel opladen met de oplader op zonne-energie. De oplader is ontzettend milieuvriendelijk, dus u vervuild het milieu niet. U kunt de oplader dichtklappen hierdoor is de oplader gemakkelijk te vervoeren. Nadat de oplader 8 uur zon heeft ontvangen, kan de oplader ook 8 uur voor energie zorgen.

Doordat u de lader op zonne-energie gemakkelijk bij ons kunt laten bedrukken met uw eigen tekst en /of logo wordt de oplader op zonne-energie het perfecte business gift en relatiegeschenk voor jong en oud. De tekst en/of logo wordt bedrukt aan de buitenkant van de oplader.
Bij de bedrukte oplader op zonne-energie zit 5 pluggen en een transformer om gemakkelijk uw mobiel op te laden. De maten van de zonne-energie oplader zijn 15x11x2,3 cm.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor laders zonne energie? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: