Lampions

Lampions met bedrukking

Lampions zijn felgekleurde lampen die gebruikt worden om de sfeer te verhogen, ze worden dan ook vaak op feestjes neergehangen. Er zijn verschillende soorten bedrukte lampions zoals trek lampions. Trek lampions zijn in de vorm van een cilinder zodat ze ook neergezet kunnen worden. Aan de bovenkant van de lampion zit een handvat zodat u de lampions als promotiemiddel kunt dragen. We hebben ook ballonlampions, deze hebben de vorm van een ballon en kunnen opgehangen worden. Verder hebben we nog maanlampions deze kunnen met een lampionnenstok worden gedragen.

Om de lampions echt tot een persoonlijk product te maken, kunt u ze naar eigen wens personaliseren. U kunt zelf bepalen welke vorm, kleur en opdruk de lampions krijgen. Om een goed promotiemiddel te maken van de lampions als relatiegeschenk kunt u ze laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. Zo kunt u door middel van de lampions reclame maken voor uw bedrijf. Ook zijn de lampions een erg leuk relatiegeschenk omdat deze helemaal naar eigen wens geoptimaliseerd kunnen worden.

De bedrutke lampions zijn in verschillende vormen, kleuren en opdrukken verkrijgbaar. Maar we hebben ook nog andere producten dan lampions met opdruk. We hebben bijvoorbeeld vlaggenlijnen, funmaskers en zwaaihandjes. Dit zijn allemaal producten die voor evenementen en feesten kunnen worden gebruikt. Wilt u meer weten over de lampions of over de andere producten kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor lampions? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: