Lange lucifers

Lange lucifers met bedrukking

De lange lucifers, ook wel extra lange lucifers, zijn handig voor het aansteken van onder andere kaarsen, barbecues, open haarden en vuurkorven. Door de lange lucifers duurt het langer voordat het vuur uw vinger heeft bereikt, hierdoor heeft u meer tijd om bijvoorbeeld de kaars aan te steken. De lange lucifers zijn verpakt in een luciferdoosje.

U kunt de lange lucifers nog leuker en persoonlijker maken door middel van bedrukking! U kunt de lange lucifers in het verpakte luciferdoosje laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De lange lucifers verpakt in een doosje zijn een geschikt relatiegeschenk en door de bedrukking ook een perfect give away op onder andere beurzen en open dagen. De lange lucifers zijn de perfecte manier om uw naamsbekendheid bij de mensen te vergroten. De lange lucifers met opdruk zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Zijn de extra lange lucifers niet helemaal wat u zoekt als relatiegeschenk? In het HSG assortiment vindt u diverse gerelateerde producten. U vindt zoal de luciferdoosjes, de luciferboekjes en de lucifer kokers. HSG biedt een groot assortiment van producten aan, hierdoor kunt u er altijd zeker van zijn dat HSG een product heeft dat perfect bij uw bedrijf of evenement past.

Voor vragen of opmerkingen over de bedrukte of onbedrukte luciferdoosjes of over een ander product kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te helpen met uw zoektocht naar het juiste relatiegeschenk.

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor de lange lucifers en voor alle andere producten in ons assortiment!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor lange lucifers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: