Laptoptassen

Laptoptassen met bedrukking

Een laptoptas is een tas waarin je je laptop kan opbergen. Vaak kan je buiten je laptop nog andere spullen in de laptoptas plaatsen. Er zijn dan extra vakken beschikbaar voor bijvoorbeeld papieren of een map.

Er bestaan verschillende vormen van de laptoptas. De meest voorkomende vorm is de rechthoekige laptoptas met draagband. Deze tas is meestal gemaakt van polyester, maar de lederen versie komt ook vaak voor. De aluminium laptop-attaché komt iets minder voor, maar toont wel zeker professionneel!

De laptoptas kan ook een rugzak zijn. Deze wordt vaak gebruikt door studenten, aangezien deze tas veel gemakkelijker te dragen is dan het rechthoekige model. Ook de laptoptas met een uitschuifbare hendel (trolley) wordt vaak in het straatbeeld gespot. Deze trolley wordt vaak verkocht in combinatie met een groter koffer in een reisset.

HSG relatiegeschenken biedt u honderden modellen aan van de laptoptas. Deze kunnen allemaal onbedrukt of bedrukt worden besteld. Ben je echter geïnteresseerd in slechts één of enkele exemplaren? Surf dan naar http://www.worldofgifts.eu en bestel snel online je laptoptas.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor laptoptassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: