Lava plasmalampen

Lava plasmalamp met bedrukking

Wilt u een keer wat anders dan de gewone standaard lampen en licht? Dan hebben wij voor u de lava plasma lamp. Dit is een originele lamp, die zich kaan aanpassen om aanraking. Wanneer u de lamp met uw vinger aanraakt lopen er enkele lichte lichtstralen naar uw vinger toe. De lava plasma lamp als promotiemiddel bestaat uit een zwarte voet en bovenkant met in het midden de lamp. De lava plasma lamp geeft in een donkere ruimte een mooie uitstraling aan de ruimte en de lamp zelf. Dus wilt u een sfeervolle ruimte creëren dan is de bedrukte lava plasma lamp een ideaal product.

De lava plasma lamp kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De lava plasma lamp is een echte eye catcher, de bedrukking zal dan ook goed opvallen. De lava plasma lamp is dan ook een perfect promotiemiddel. Naast dat deze erg opvalt is de lava plasma lamp ook erg stijlvol. U zult dus een goede indruk maken met de lava plasma lamp als relatiegeschenk.

Naast de bedrukte lava plasma lamp hebben we nog ander producten met originele lichten in onze collectie. We hebben bijvoorbeeld Led ijsblokjes en Led badeendjes, wanneer deze producten met vloeistof in contact komen gaat er een lampje aan. Bent u geïnteresseerd in de lava plasma lamp met opdruk of in een van de andere producten kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor lava plasmalampen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: