Led badeendjes

Led badeendjes met bedrukking

Met dit originele badeendjezal u zich nooit meer vervelen in bad. Wanneer het bedrukte led badeendje met water of andere vloeistof in contact komt gaat deze licht geven. Wanneer het led bad eendje uit het water wordt gehaald schakelt deze het licht weer automatisch uit zodat de energie wordt verspild. Zo heeft u altijd wat licht als u in bad zit en u kunt ermee gaan spelen wanneer u zich verveelt. Het led badeendje als promotiemiddel is erg leuk voor kinderen, zij zullen zeker onder de indruk zijn van het led eendje.

Het led badeendje kan bedrukt worden met uw eigen tekst en/of bedrijflogo. Hierdoor wordt het led badeendje een prima promotiemiddel. Met dit originele product zal u zeker een goede indruk maken bij al uw relaties. Ook is het led badeendje een leuk product om cadeau te krijgen of te doen, het is dan ook een geschikt relatiegeschenk.

Het led badeendje als relatiegeschenk is in verschillende kleuren verkrijgbaar, we hebben rode, blauwe en groene led badeendjes. We hebben ook nog andere leuek licht artikelen in onze collectie naast het led badeendje. Zo hebben we bijvoorbeeld de led ijsblokjes en de lava plasma lamp. Heeft u interesse in het led badeendje of in een van de andere producten kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com



Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor led badeendjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: