Led paraplu's

Led paraplu's met bedrukking

De led-paraplu is een paraplu met Led licht in de steel en in het handvat. Dit is erg handig wanneer u 's avonds in het donker naar buiten gaat en het regent. Mensen kunnen u met de led-paraplu als relatiegeschenk in het donker goed zien, zo kunt u een stuk veiliger over straat lopen 's nachts. Zelf zult u ook alles beter zien door de led-paraplu met opdruk, zo kunt u goed kijken waar u loopt en blijft u ook nog droog. De bedrukte led-paraplu is ook fijn om te gebruiken als u uw hond uitlaat, door de verlichting kunt u de hond goed in de gaten houden en zult u hem niet makkelijk kwijt raken.

U kunt de led-paraplu laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst zodat het een prima promotiemiddel wordt. De bedrukte led-paraplu is erg opvallend door de verlichting, uw opdruk zal dus ook onmiddellijk in het oog springen. De led-paraplu is ook een uitstekend relatiegeschenk, doordat het zo vaak regent in Nederland kan de led-paraplu als promotiemiddel vaak gebruikt worden. De led-paraplu kan ook geheel naar eigen smaak gecustomized worden, zodat er naar ieders smaak een led-paraplu is.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor led paraplu's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: