Led ventilatoren

Led ventilatoren met bedrukking

Bent u ook wel eens op zoek naar wat afkoeling, dan moet u onze LED-ventilator hebben. De
LED-ventilator als relatiegeschenk zorgt ervoor dat er wat koele lucht uw richting in gaat, waardoor u het minder warm zult hebben. De bedrukte LED-ventilator is voorzien van een naam of tekst in LED licht of de propeller van de LED-ventilator is voorzien van LED licht. Zo valt de LED-ventilator als relatiegeschenk ook in het donker op, ze zijn dan ook erg leuk om mee te nemen naar verschillende evenementen. Er zijn verschillende modellen LED-ventilators, draagbare LED-ventilators en staande LED-ventilators. De staande LED-ventilator is erg handig voor op kantoor of gewoon in de huiskamer, deze bevat ook een USB kabel dus kan de LED-ventilator als promotiemiddelaan de pc verbonden worden. De draagbare LED-ventilator is erg handig om mee te nemen hij is klein en licht. Deze is erg leuk om op evenementen te gebruiken.

U kunt de LED-ventilator laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. Doordat de LED-ventilator leuk is voor op evenementen, is het een goed promotiemiddel. Op evenementen zijn vaak veel mensen en doordat de bedrukte LED-ventilator licht geeft zal deze erg opvallen. Veel mensen zullen de opdruk van uw bedrijf op de LED-ventilator zien staan waardoor uw bedrijf meer naamsbekendheid zal krijgen.

De LED-ventilator met opdruk is in twee verschillende versies verkrijgbaar de staande en de draagbare LED-ventilator. Bent u geïnteresseerd in een van deze bedrukte LED-ventilators kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor led ventilatoren? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: