Led zaklampen

Led zaklampen met bedrukking

De aluminium bedrukte led zaklamp heeft 9 witte led lampjes, die samen zorgen voor een krachtige lichtbundel. De led lampjes gaan erg lang mee en zijn energiezuinig in gebruik. De led zaklamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren, bijvoorbeeld de kleuren rood, zwart en blauw.

U kunt de led zaklamp laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt de led zaklamp meer naar uw bedrijf gericht. De led zaklamp is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. De bedrukte led zaklamp zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u op zoek naar een ander product om uw bedrijf het beste te promoten?  In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotieproducten. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over de led zaklamp bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor led zaklampen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: