Lederwaren bedrukken | HSG-Relatiegeschenken.com
Lederwaren

Lederwaren met bedrukking

Lederwaren zijn artikelen die vervaardigd zijn van leder. Dit leder kan nepleder zijn, maar ook echt leder, gemaakt van dierenhuid. Voorbeelden van dieren waar lederwaren van gemaakt kunnen worden zijn varkens, koeien, herten, kalveren, slangen, krokodillen, enzovoort.

Lederwaren, vervaardigd van een hert of een kalf is meestal veel prijziger als lederwaren vervaardigd van een koe of een varken. Lederwaren mogen niet vervaardigd zijn van dieren van de beschermende diersoort, zoals lederwaren van de slang en de krokodil. Dit is niet zo voor alle langen, de wetgeving omtrent lederwaren verschilt van land tot land.

Bij ons zijn lederwaren van een slang en krokodil verboden. Lederwaren van een slang en een krokodil zijn verboden bij ons omdat je een slangen- of krokodillenhuid alleen mag gebruiken als de slang of krokodil al dood is, maar er wordt heel veel aan stroperij gedaan voor dit soort lederwaren. Dus zegt onze wet dat lederwaren van slangen en krokodillen illegale handel is.

Lederwaren hebben ook een goed onderhoud nodig. Wanneer u schoenen van lederwaren koopt, hebben die schoenen onderhoud nodig. Deze schoenen van lederwaren moet je goed poetsen met schoensmeer. En een pak van lederwaren, wat door motorrijders gebruikt word tegen de kou en tegen het vallen heeft ook onderhoud nodig. Zo’n pak van lederwaren moet je insmeren met speciaal ledervet.

Als relatiegeschenk bieden wij u lederwaren aan vanwege de goede kwaliteit. Onze lederwaren komen verzorgd aan en blijven van zeer goede kwaliteit. Lederwaren stellen uw bedrijf prestigieus voor.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor lederwaren? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 400 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: