Leeslampen

Leeslampen met bedrukking

Een bedrukte leeslamp is een klein lampje dat vaak wordt gebruikt voor het lezen. Met een leeslamp wordt vaak een klein lampje bedoeld: kleiner als een zaklamp. Een leeslamp kan u gebruiken om een boek of tijdschrift in bed te lezen, zonder dat uw partner hier last van heeft. Dit in tegenstelling met feller licht, wat het slapen bemoeilijkt.

Aangezien iedereen wel eens een boek of tijdschrift in bed leest, is een leeslamp uiterst geschikt als relatiegeschenk of give-away. Het assortiment aan leeslampen dat u bij HSG Relatiegeschenken kunt verkrijgen, kunt u bekijken door op bovenstaande link verder te klikken naar de zoekpagina. Er bestaan verschillende modellen van de leeslamp. Vaak kan de leeslamp worden vastgemaakt aan uw boek of tijdschrift. Een leeslamp wordt ook vaak gevonden in een reissetje, met onder andere een wereldklok en calculator. De flexibele leeslamp is ook een must-have item! Vaak is de leeslamp ook snel uitklapbaar.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor leeslampen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.