Legionair caps

Legionair caps met bedrukking

De legionnaire cap heeft een tegen de zon beschermende flap aan de achterzijde die over de oren valt. In de zomer beschermt het doek de huid tegen UV-straling en in de winter zorgen de flappen ervoor dat uw hoofd en oren warm blijven. Vandaar dat de legionair pet ingezet kan worden tijdens diverse seizoenen. Het is dan ook een multifunctioneel item dat perfect inzetbaar is als relatiegeschenk. De legionair cap is een succesvol relatiegeschenk voor onder andere de bouwbranche, de scouting, wandelclubs en fietsclubs.

Het doek beschermt de huid tegen UV-straling. Vandaar dat de pet ideaal is voor mensen die vaak buiten zijn of buiten moeten werken. Heeft u klanten, personeel of relaties die vaak in de buitenlucht te vinden zijn? Dan hoeft u niet verder te zoeken naar het perfecte relatiegeschenk! De pet met flappen is functioneel, praktisch en origineel. Daarnaast is de legionnair cap gemakkelijk te bedrukken met een opdruk naar uw keuze. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen voor het perfecte promotieartikel. U kunt ervoor kiezen om de legionair cap te voorzien van uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam. Omdat de bedrukte legionair petten vaak buitenshuis gedragen worden, komt het onder veel ogen en zal uw naamsbekendheid aanzienlijk toenemen. Wij hoeven u niet uit te leggen dat het gunstig is dat uw bedrijf alsmaar bekender wordt!

U kunt op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com ons geheel aanbod bezichtigen aan te bedrukken hoofddeksels zoals mutsen, petten en hoeden. De bekende legionair cap met logo is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleur die het beste past bij uw bedrijf, vereniging, winkel of club. U kunt gratis een digitaal voorstel aanvragen wanneer u niet zeker bent of het gecreëerde product precies is wat u zoekt. Mocht u na het digitaal voorstel nog iets willen veranderen aan de legionair pet met bedrukking, dan is dat uiteraard mogelijk. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd het relatiegeschenk bestelt dat compleet naar uw zin is. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor legionair caps? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: