Lenny's, Lanyards en laadkabeltjes in 1

Lenny's, Lanyards en laadkabeltjes in 1 met bedrukking

 

Productomschrijving

“Lenny”, een lanyard en laadkabeltje in 1 is een absolute topper! U heeft nu niet alleen uw standhouder pas, visitekaartje of toegangspasje bij de hand, maar ook een laadkabel voor uw telefoon. De “Lenny” heeft een micro usb en lightning aansluiting en kan zowel voor het opladen als voor data overdracht gebruikt worden. Standaard wordt de lanyard in 6 kleuren geleverd, maar een eigen kleur kan natuurlijk ook.  De “Lenny”, lanyard en laadkabeltje in 1 bestelt u al vanaf 50 stuks.

Bedrukte “Lenny”

Met een bedrukte “Lenny” heeft u het relatiegeschenk van het jaar. De lanyard en het laadkabeltje kunt u volledig opvouwen en neemt u dus makkelijk mee. Een “Lenny” kan tot maximaal 5 kleuren bedrukt worden met uw bedrijfslogo of tekst. Wanneer u de lanyard en het laadkabeltje met opdruk gebruikt tijdens een beurs of weggeeft bij evenementen, maakt u blijvende reclame voor uw bedrijf. Zelfs wanneer de lanyard als oplader gebruikt wordt blijft uw bedrijf onder de aandacht van uw (zakelijke) relaties en klanten.

“Lenny” met logo

Een “Lenny” met logo bestelt u standaard in de volgende 6 kleuren: Roze, groen, blauw, wit, zwart en oranje en dat al vanaf 50 stuks. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de “Lenny”, lanyard en laadkabeltje in 1 met opdruk in een eigen kleur te laten maken, dan heeft u echt iets unieks. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden, zij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar. U kun via deze pagina makkelijk een offerte aanvragen, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen door ons.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor lenny's, lanyards en laadkabeltjes in 1? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: