Liniaals in een speciale vorm

Liniaals in een speciale vorm met bedrukking

De meetlatten ook wel liniaal genoemd, zijn vervaardigd uit een flexibel, synthetisch materiaal dat waterbestendige zeer licht is. De meetlatten zijn verkrijgbaar in een uitvoering van 15 cm en 30 cm. Deze witte meetlatten zin verkrijgbaar in 4 verschillende vormen, namelijk inde vorm van een vrachtwagen, hart, cirkel en huis.

U kunt de liniaal geheel naar uw wens laten bedrukken. De liniaal in een speciale vorm kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De liniaal vrachtwagen is een leuk relatiegeschenk en door middel van de bedrukking ook een perfect promotieproduct. De liniaal met opdruk is leuk voor de autobranche en de huizenmarkt.

In ons assortiment vindt u diverse producten die gerelateerd zijn aan de liniaal vrachtwagen. U vindt zoal de liniaal cirkel, liniaal hart en de liniaal huis. In het HSG assortiment vindt u een groot aanbod aan relatiegeschenken en promotieproducten.

Doordat er een ruime keuze is kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is dat geheel aan uw wensen voldoen.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de liniaal vragenwachtwagen bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor liniaals in een speciale vorm? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: