Liniaals

Liniaals met bedrukking

Een liniaal is een meetinstrument waarmee u lengtes kunt opmeten. Een liniaal kan verschillende afmetingen aannemen. De meest gebruikte afmetingen van een liniaal zijn 10cm, 20cm, 30cm en 50cm. Een liniaal bestaat echter niet alleen in centimeters, maar ook in inches.

Linialen bestaan er ook in verschillende vormen en met verschillende accessoires. Voorbeelden van linialen: een lineaal met markeersift, een liniaal met vergrootglas, een liniaal in een tekenset, een 3in1 liniaal met liniaal, briefopener en memoclip, enzovoort.

HSG relatiegeschenken kan u de liniaal als relatiegeschenk aanbieden. De liniaal wordt dan bedrukt met het logo van uw bedrijf of vereniging, zodat de liniaal een promotie-item wordt. Klik dus bovenaan verder naar de zoekpagina waar u het assortiment van onze linialen kunt bekijken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor liniaals? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: