Liniaals met loep

Liniaals met loep en bedrukking

Een liniaal met leesloep bedrukt met uw boodschap is een origineel en nuttig relatiegeschenk voor uw klanten, personeel en andere relaties. Het is slim om uw relaties te verrassen met een relatiegeschenk dat vaak van pas komt! Telkens wanneer de bedrukte liniaal met vergrootglas wordt gebruikt, komen uw bedrijfsgegevens onder de aandacht.

Wij bieden linialen in allerlei soorten en maten. Zo hebben we briefopeners met liniaalverdeling, schrijfmappen met liniaal en linialen inclusief loep. De liniaal met loep is een populair relatiegeschenk dat in de praktijk erg vaak wordt gebruikt dankzij het gebruiksgemak. Door promotionele linialen weg te geven aan uw personeel en zakenrelaties, maakt u optimaal gebruik van de reclame mogelijkheden! Met een klein budget kunt u een breed publiek bereiken en zal er nog lang reclame gemaakt worden voor uw bedrijf, zonder daar zelf iets voor te hoeven doen! De liniaal met bedrukte 8 cm en 3 inch schaal is budgetvriendelijk en origineel als relatiegeschenk. De bedrukte loep zorgt voor een 3-voudige vergroting zodat zelfs de allerkleinste letters leesbaar worden!

Heeft u vragen over de lineaal inclusief loep of bent u geïnteresseerd in onze andere relatiegeschenken? Neem contact op met een van onze medewerkers en vraag vrijblijvend naar alle mogelijke opties! Laat u verrassen door de vele drukmogelijkheden en ontdek de voordelen van goede communicatiedragers! U kunt bij ons gratis een drukproef aanvragen. Na uw goedkeuring gaan wij de liniaal met loep meteen bedrukken en zullen wij ervoor zorgen dat de gepersonaliseerde linialen met vergrootglas zo snel mogelijk bij u thuis geleverd worden als relatiegeschenken.

De lineaal met vergrootglas is een praktisch geschenk voor bijvoorbeeld scholieren, zakenrelaties,  medewerkers en studenten. Wij kunnen de vergrootglas linialen bedrukken met logo en tekst tegen voordelige tarieven. Het grote vlakke oppervlak is ideaal voor een logobedrukking.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor liniaals met loep? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: