Liniaals met rekenmachine

Liniaals met rekenmachine en bedrukking

 

Voor originele kantoor geschenken bent u bij HSG Relatiegeschenken aan het juiste adres. De liniaal met geïntegreerde calculator is eenvoudig te bedrukken met logo en tekst.

Laat uw waardering blijken aan uw hardwerkend personeel en trouwe klanten met een mooi relatiegeschenk dat ook nog eens praktisch is! Zo wordt uw herkenbaarheid vergroot en voelt uw personeel zich meer verbonden met het bedrijf. U kiest een mooi relatiegeschenk, wij zorgen voor de persoonlijke uitstraling! Maak uw wensen kenbaar en samen gaan we opzoek naar een passend relatiegeschenk voor al uw relaties. De liniaal met geïntegreerde calculator bedrukken met logo en tekst? Geen probleem!

De handige liniaal met calculator met 8 cijferig display is 20 centimeter lang en heeft een ingebouwde solar rekenmachine. Ideaal voor snelle berekeningen wanneer men werkt aan geometrische ontwerpen. De bedrukte liniaal met solar rekenmachine is een effectief relatiegeschenk dat in alle branches door goed ontvangen zal worden. Een liniaal waar u op kunt rekenen! Door de liniaal met rekenmachine te voorzien van een bedrijfslogo en reclametekst, is het een persoonlijk relatiegeschenk waar veel waarde aan wordt gehecht.

Wij hebben rekenmachines en linialen in allerlei vormen, maten, designs en kleurencombinaties. Laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment op www.hsg-relatiegeschenken.com. Hier kunt u tevens terecht voor het gratis en vrijblijvend aanvragen van een offerte voor de gepersonaliseerde liniaal met rekenmachine als relatiegeschenk. Weet u niet zeker of uw ideeën en wensen haalbaar zijn? Neem dan contact op met een van onze gespecialiseerde medewerkers, zij zijn er om u te helpen en kunnen samen met u een product op maat samenstellen.

Liniaal met solar calculator bestelt u online tegen lage prijzen. HSG Relatiegeschenken is al jarenlang toonaangevend op het gebied van promotieartikelen en persoonlijke premiums. Vandaar dat wij in staat zijn om u de beste prijs-kwaliteit verhoudingen te bieden. Wij staan bekend om onze snelle levering, lage prijzen en uitgebreid assortiment.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor liniaals met rekenmachine? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: