Liquid glitter en metalen polsbandjes

Liquid glitter en metalen polsbandje met bedrukking

 

Zin in strass en glitter voor uw volgende avondfeestjes? Dankzij de metalen en glitter polsbandjes schitteren uw uitgenodigden als vuurwerk.

U kunt de polsbandjes relatiegeschenken geheel naar uw wens laten bedrukken. De metalen polsbandjes relatiegeschenk en liquid glitter bandjes relatiegeschenk zijn leuk voor onder andere voetbalwedstrijden, concerten en discotheken. U kunt de bandjes met uw bedrijfslogo en/of tekst laten bedrukken. Door de bedrukking komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten.

In het assortiment van HSG-Relatiegeschenken vindt u een grote verscheidenheid aan polsbandjes en andere bandjes. U vindt onder andere de vinyl polsbandjes, de tyvek polsbandjes en de kinderbandjes. Voor elk evenement hebben wij het perfecte polsbandje voor u!

Heeft u nog niet het polsbandje met opdruk gevonden die u zoekt? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u verder helpen met het zoeken naar het perfecte polsbandje voor uw evenement of bedrijf.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor liquid glitter en metalen polsbandjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: