Logboeken Passions Moleskine

Logboeken Passions Moleskine met bedrukking

 

Eeuwen geleden hebben de notitieboekjes van Moleskine populariteit gewonnen van schrijvers, reizigers en kunstenaars zoals Vincent van Gogh.  Tegenwoordig bestaat het assortiment van Moleskine uit onder andere agenda’s, dagboeken, notitieboekjes en passions logboeken. De boekjes zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De Moleskine Passions serie bestaat uit logboeken om speciale notities, gedachten en herinneringen in op te slaan. De Moleskine logboek is ideaal voor mensen met een passie. Zo kan bijvoorbeeld worden bijgehouden welke films er zijn gezien, welke boeken zijn gelezen of hoe het met de hond gaat. Er is genoeg ruimte in de Moleskine Passion om een anekdote of een mening te schrijven over een passie.

De boekjes van Moleskine kunnen worden voorzien van een bedrijfslogo. Het is zeer slim om uw klanten, personeel of andere relaties te verrassen met een Moleskine geschenk. Omdat het originele maar vooral nuttige geschenken zijn zullen de Passions daadwerkelijk worden gebruikt waardoor uw bedrijfslogo vaak onder ogen komt en uw bedrijf onder de aandacht blijft. Er wordt reclame gemaakt voor uw bedrijf zonder dat u daar zelf extra moeite voor hoeft te doen.

Door de hoogwaardige kwaliteit van de logboeken is de Passions serie geschikt voor het verzamelen en delen van informatie en het teruglezen van herinneringen en bijzondere momenten in het leven. De Moleskine met logo is eenvoudig en voordelig te bestellen bij HSG Relatiegeschenken. Wij zorgen ervoor dat de Moleskine Passion compleet naar uw eigen wens wordt bedrukt. Zo kunt u uw relaties verrassen met een goed verzorgd relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor logboeken passions moleskine? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: