Logo Letters

Logo letters met bedrukking

De Sinterklaas letter is een leuk relatiegeschenk rond het feest Sinterklaas. In de meeste gevallen wordt als cadeau de eerste letter van de voornaam gegeven. De bedrukte Sinterklaas letter is leuk om te geven als relatiegeschenk aan bijvoorbeeld uw familie, vrienden of werknemers. De chocolade letter met opdruk is leuk om te geven en om te krijgen. De chocolade letter is ook geschikt als promotiemiddel.

U kunt het logo letter laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. Hierdoor wordt het logo letter naast dat het een perfect relatiegeschenk is ook nog een geschikt promotiemiddel voor op bijvoorbeeld beurzen en open dagen. Doordat het logo letter ontzettend leuk is om te krijgen rond Sinterklaas zal het zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u op zoek naar een ander Sinterklaas product? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan Sinterklaas producten. Doordat er een ruime keuze is aan Sinterklaas producten kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past. De Sinterklaas producten kunnen als relatiegeschenk en als promotiemiddel worden gebruikt.

Heeft u vragen over het logo letter bedrukt of onbedrukt? Neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor logo letters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: