Logo slippers

Logo slippers met bedrukking

Slippers worden vaak gedragen als men naar het zwemband of het strand gaat. De logoslipper is ideaal voor op het strand of bij zanderige meertjes. Het logo aan de onderzijde van de slipper zorgt er namelijk voor dat een afdruk ervan wordt achtergelaten in het zand.

Het is ook mogelijk om een bedrukking op de slipper of op het bandje te laten plaatsen. Op deze manier ontstaat er een zeer goed promotieartikel. De bedrukte logoslipper relatiegeschenk kan uitgedeeld worden op beurzen of evenementen om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

U kunt een kijkje nemen op onze website hsg-relatiegeschenken.com als u geïnteresseerd bent in meer zomerartikelen, relatiegeschenken, gadgets en gifts. Voor vragen of meer informatie over de bedrukte of onbedrukte logoslippers, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor logo slippers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: