Logo toasters

Logo toasters met bedrukking

Een logotoaster is een broodrooster waarbij het logo van jouw bedrijf (of een andere logo) op het brood kan worden "geroosterd". Met deze logotoaster trek je gegarandeerd de aandacht van je medewerkers en relaties! Bij elk gebruik van de logotoaster komt uw naam weer onder de aandacht van je relaties, op een bijzondere manier! Zelfs al bij het ontbijt wordt uw boodschap gepresenteerd...

De logotoaster heeft uitneembare roosterplaten, zodat je verschillende logo's op het brood kan laten verschijnen. Vooral een logo dat niet te fijne structuren heeft, is uitstekend te gebruiken voor logotoasters. Uw logo kan ook altijd vereenvoudigd worden, zodat het brood mooi wordt geroosterd. Logotoasters zijn een uniek en spectaculair relatiegeschenk!

De logotoaster is al beschikbaar vanaf 25 stuks! Dit in 8 kleuren, met een gepersonaliseerde roosterplaat, druk op de logotoaster en op de doos. Vanaf 300 stuks is de logotoaster ook beschikbaar in een eigen pms-kleur (of zelfs enkele pms-kleuren).

Je kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor de logotoaster (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor logo toasters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: