Prijs op aanvraag

A361-403001

Logodropjes en logowinegums

Logodropjes en logowinegums met bedrukking

 

Lekkernijen die voornamelijk uit suiker bestaan noemen we snoepgoed. Al vanaf oudsher is snoep niet meer weg te denken uit onze samenleving. Vrijwel iedereen eet elke dag wel een snoepje. Vandaar dat logodrop en logowinegums populair zijn als relatiegeschenken. Zowel bij jong als oud zullen de snoepjes in de smaak vallen! Het dropje en de winegum in eigen vorm zorgen voor optimale reclame voor uw bedrijf. Het gepersonaliseerd drop en de gepersonaliseerde winegums zijn ideaal inzetbaar als promotieartikelen en give-aways op bijvoorbeeld beurzen en evenementen.

De logo winegums en logo dropjes zijn te verpakken in een naar eigen wens bedrukt zakje. Zo kunnen wij het zakje voorzien van de naam en het logo van uw bedrijf. U maakt dubbel reclame met het logo snoepje in een gepersonaliseerd zakje. De bedrukte zakjes als relatiegeschenken zullen uw bedrijf onder de aandacht houden bij uw klanten, personeel en relaties.

Ons assortiment te bedrukken snoepgoed is uitgebreid. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com vindt u ons compleet assortiment en kunt u de logo fruitgum en logodropjes bestellen tegen een scherpe prijs. Gepersonaliseerd snoepgoed valt bij iedereen in de smaak! De winegum is vele smaken. Drop kunt u kiezen voor zoet of zout.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor logodropjes en logowinegums? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 382 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: