Logofruit

Logofruit met bedrukking

Wilt u graag op een originele en gezonde manier uw bedrijf promoten? Wij hebben een ideale marketingstunt voor uw bedrijf! Wat dacht u van Logofruit? Gepersonaliseerde boodschappen op appels, peren, bananen. Uw logo of tekst wordt op het fruit aangebracht met een eetbare pasta uit natuurlijke voedingsstoffen, een soort eetbare inkt. De logoappel is het ideale en gezonde medium om uw onderneming of organisatie in de picture te zetten. U kunt met de bedrukte appels bijvoorbeeld een open dag aankondigen of uw website promoten. Het is de ideale trigger om mensen nieuwsgierig te maken naar uw bedrijf!

Wij zorgen ervoor dat de appels compleet naar uw wens worden bedrukt. Wilt u een logo, een slogan, een website of een korte boodschap op het fruit bedrukken? Wij bieden u alle mogelijkheden. Wanneer u graag hulp wenst, kunt u gehele vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn er om u verder te helpen.

Een gezonde snack met daarop uw fruitige en persoonlijke boodschap: het is de nieuwe gezonde manier van reclame maken. Het is het ideale middel om aandacht te trekken van uw klanten en prospecten. Daarnaast is bedrukt fruit ook heel leuk voor op verjaardagen, geboortes, huwelijken of andere evenementen. Kijk op onze website voor meer informatie over de appels met opdruk of vraag een vrijblijvende offerte aan. HSG Relatiegeschenken biedt lage prijzen en een snelle levering. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor logofruit? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: