Logohartjes

Logohartjes met bedrukking

 

Zeer populair als relatiegeschenken en als give-aways zijn onze logohartjes. Een logohartje is een druivensuikerhartje met uw logo of tekst in reliëf. Het is een erg origineel cadeau wat goed in de smaak zal vallen bij uw personeel, klanten en relaties. De gepersonaliseerde snoephartjes als relatiegeschenken zorgen ervoor dat uw bedrijf onder de aandacht blijft en maken uw bedrijfsnaam alsmaar bekender.

De druivensuiker hartjes kunnen per stuk verpakt worden in een flowpack met opdruk. U kunt kiezen uit de smaken: pepermunt, aardbei, bosbes, citroen en sinaasappel.  Wilt u uw relaties aangenaam verrassen of wilt u op beurzen en evenementen uw bedrijf optimaal promoten? U kunt de originele logo hartjes zeer voordelig bestellen op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. U kunt ook een gratis en vrijblijvende prijsofferte aanvragen of contact opnemen met een van onze medewerkers als u er nog niet helemaal uit bent.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor logohartjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: