Logolampen

Logolampen met bedrukking

De Logolamp is een originele, vrolijke fietslamp wat de Promotional Gift Award 2011 heeft gewonnen. De Logolamp Original is gemaakt van siliconen zodat het goed tegen vuil en nattigheid kan. Het gepatenteerd uniek gevormd fietslampje kan gemakkelijk bevestigd worden aan het stuur door de ingenieuze sluiting. Aan het uiteinde van de siliconen band die om het stuur wordt gedaan zit een rond siliconen oppervlak wat goed zichtbaar is wanneer het lampje aan de fiets zit.

Oorspronkelijk is het uiteinde van het siliconen bandje een rondje maar dit kunnen ook andere 2D of 3D vormen zijn zoals een T-shirt of een hartje. De unieke bedrukte Logolampen zijn echte eye-catchers die allen bedrukt kunnen worden met een eigen logo zodat uw bedrijf altijd en overal onder de aandacht blijft. Doordat de te bedrukken Logo lampjes verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren kunt u uw bedrijf met de juiste kleuren zoals rood, blauw, groen en paars promoten.

Ook populair zijn de bedrukte Logolamp Budget en de Logolamp Small met opdruk. De Logolamp Budget lijkt op de Logolamp Original alleen heeft deze geen siliconen vorm aan het uiteinde. De Logolamp Budget is neutraler maar zeker niet minder populair! Wilt u écht een klein fietslampje? Dan is de te bedrukken Logolamp Small echt iets voor u. Het is het kleinste fietslampje maar tevens goed te voorzien van een eigen bedrukking.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor logolampen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: