Logolights

Logolights met bedrukking

Logolight is een lampje die verschillende afbeeldingen, teksten en logo’s kan projecteren.
De afbeelding of tekst wordt geprojecteerd door middel van een LED lichtbundel.
Full color bedrukking in de lichtstraal is ook mogelijk.

Het logo-licht kun je het beste schijnen op een muur of plafond, maar het laserlicht is ook erg handig wanneer je iets hebt laten vallen in het donker. Je schijnt gewoon met je logo-light op de grond en je kunt het snel terug vinden. Je kunt het logolicht ook gebruiken om iets aan te wijzen, de logolight heeft sterk licht en schijnt daarom ver. Daarom is de logolight uitermate geschikt om iets aan te wijzen.

De logo-light is een klein lampje je kunt het dus makkelijk meenemen. Aan de achterkant van de logolight zit een haakje, aan dit haakje zit een ringetje geschoven. Met dit ringetje kun je je logolight ergens aanhangen bijvoorbeeld aan je sleutelbos, zo kun je het logolicht nog makkelijker meenemen.

Op de logolight zit een knopje waarmee je de logo-light aan kunt zetten, als je het knopje weer loslaatSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor logolights? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: