Logololly's

Logololly's met bedrukking

Lolly’s, ook wel bekend onder de naam lollipops, behoren tot het meest bekende snoepgoed. Vrijwel iedereen weet dan ook wel hoe lolly’s eruit zien en hoe de meeste lolly’s smaken. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten en maten lolly’s. Zo zijn er de bekende knotslolly’s die vaak gekleurd zijn en smaken naar fruit zoals kers, aardbei of appel. De waterlolly’s zijn vanwege de verfrissende smaak erg geliefd in de zomer en voor de dropliefhebbers zijn er salmiaklolly’s. 

De lolly’s gemaakt van druivensuiker zijn de laatste tijd erg in trek. De smaak van deze druivenlolly kan verschillen. Zo heeft HSG druivenlolly’s in de smaken aardbei, sinaasappel, citroen, bosbes en pepermunt. Het unieke aan de druivensuikerlolly van HSG is dat de lolly kan worden voorzien van uw logo in reliëf. De logo kan per stuk worden verpakt in een flowpack. Het is mogelijk de transparante folie te bedrukken naar uw wens.  

De lolly met logo zal in de smaak vallen bij uw klanten en personeel. Relaties stellen het erg op prijs om af en toe eens in het zonnetje te worden gezet! Met een klein geschenkje in de vorm van snoepgoed laat u blijken dat ze worden gewaardeerd. Het is dus verstandig om uw relaties te verrassen met een logololly: uw relaties versterken en tevens wordt er reclame gemaakt voor uw bedrijf! Ons geheel assortiment aan snoepgoed en andere relatiegeschenken kunt u bekijken op onze website. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor logololly's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: