Logopepermuntjes

Logopepermuntjes met bedrukking

Pepermunt is een soort snoepje dat vooral bekend staat om de frisse smaak. Vrijwel alle tandpasta’s en al het mondwater smaken naar pepermunt, net als veel soorten kauwgom. Pepermuntjes worden vaak weggegeven als give-away omdat pepermunt met open armen wordt ontvangen. Gepersonaliseerde pepermunten zorgen ervoor dat uw bedrijf optimaal gepromoot wordt.

HSG Relatiegeschenken is gespecialiseerd in het bedrukken van promotionele artikelen zoals snoepgoed. We bieden u een ruim assortiment aan pepermuntjes, bijvoorbeeld in flowpacks of sachets maar zeer origineel is de logopepermunt: een losse pepermunttablet of fruittablet met uw logo of tekst in reliëf. U kunt de gepersonaliseerde logopepermunt eenvoudig en goedkoop bestellen op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers indien u hulp wenst bij het zoeken naar het ideale snoepgoed als relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor logopepermuntjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: