Prijs op aanvraag

A37-2077

Bekijk en bereken
Logopralines

Logopralines met bedrukking

Bent u op zoek naar een leuk relatiegeschenk of wilt u uw werknemers graag een keer verrassen? Geef hen dan deze overheerlijke logo pralines! Logo pralines zijn smakelijke bonbons gevuld met praline, en ze zijn leverbaar in melk-, pure-, of witte chocolade. De bovenkant van de bonbon is bedrukt, dit kan met  bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo, maar tekst of een plaatje is ook mogelijk. De chocolade voor de bonbons is UTZ certified, dit is een keurmerk voor duurzame landbouw wat leidt tot duurzame producten.

Deze logopralines worden vaak gebruikt bij bedrijfsfeesten, open dagen, beurzen, of bijeenkomsten. Ze worden ook vaak gebruikt als relatiegeschenk voor (potentiële) klanten. Ze zijn makkelijk uit te delen omdat de verpakkingen compact zijn en een handige vorm hebben. Het zou zelfs mogelijk zijn om ze te versturen, ze passen door de brievenbus!

Wanneer u doosjes met 2 stuks wilt, worden de bonbons geleverd in een goudkleurig doosje met een transparant dekseltje. Wanneer u een doosje met 4,9 of 16 logopralines wilt, kunt u kiezen uit een rood, wit of zwart vensterdoosje.
Als u ervoor kiest om de bonbons per stuk uit te delen, heeft u de keuze uit een goudkleurig doosje met een transparant dekseltje of uit ondoorzichtig bedrukt doosje

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor logopralines? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: