Logosnoepjes

Logosnoepjes met bedrukking

De beste en makkelijkste manier om uw relaties te versterken en uw naamsbekendheid te vergroten is door het maken van reclame met behulp van promotioneel snoepgoed. Bij HSG heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment. Wij kunnen alle snoepjes voorzien van een logo en een bedrijfsnaam zodat uw bedrijf optimaal wordt gepromoot.

Het logosnoepje is een zuurtje verpakt in een getwist wikkel. De wikkel wordt compleet naar uw wens bedrukt. U heeft de keuze uit mintsmaak of een mengeling van fruitsmaken. Het logosnoepje met opdruk is ideaal als give-away en zorgt ervoor dat uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komt. 

De logo snoepjes met gepersonaliseerde wikkel zullen in de smaak vallen bij uw klanten, personeel en andere relaties! Het logosnoepje is ook verkrijgbaar als mini snoepje. Op onze website kunt u tevens ons geheel assortiment aan snoepgoed en andere te bedrukken promotieartikelen vinden.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor logosnoepjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: