Lolly's

Lolly's met bedrukking

Een lolly is een snoep dat gefabriceerd is van harde suiker. Deze suiker is gesmolten aan een stokje. De lolly kan zo gemakkelijk worden vastgehouden, zodat je hand niet plakkerig wordt. Buiten de suiker bevat de lolly nog andere (niet zo gezonde) stoffen, zoals smaakstoffen, kleurstoffen en bewaarstoffen.

Aardbei, citroen, sinaasappel en cola zijn de meest bekende smaken van de lolly. De eerste lolly werd gemaakt rond 1920.

De lolly kan doorzichtig, troebel of helemaal doorzichtig zijn. Gezond is het eten van een lolly niet: het duurt lang vooraleer de lolly op is, wat zeer slecht is voor de tanden (kan gaatjes veroorzaken).

Speciale vormen van de lolly zijn de droplolly, de colalolly, de kauwgomlolly (met een kauwgom in de lolly) en de ijslolly (gemaakt van waterijs, dus gezonder dan een gewone lolly).

Een lolly is een leuk relatiegeschenk, aangezien het papiertje rond de lolly kan worden gepersonaliseerd. Zo wordt de lolly origineel en een zeer leuke give-away. Meer informatie en prijzen kunt u opvragen door onderaan verder te klikken naar de offertepagina voor de lolly.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor lolly's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: