Luchtverfrissers

Luchtverfrissers met bedrukking

Een luchtverfrisser is een middel om vervelende luchtjes te verdrijven of te maskeren. Luchtverfrissers worden voornamelijk op toilet gebruikt, maar tegenwoordig worden luchtverfrissers ook in andere kamers van het huis gebruikt, en zelfs in de auto.

Er bestaan verschillende soorten luchtverfrissers. Zo bestaan er elektrische luchtverfrissers, die u zo kunt instellen dat het de geur spuit wanneer u wilt. Er bestaan ook luchtverfrissers in de vorm van spuitbussen, geurafgevende blokjes, aromalampen, potpourri, wierook, enzovoort.

Als give-away is een luchtverfrisser een goed idee. Vooral luchtverfrissers voor in de auto zijn een geliefd relatiegeschenk. De luchtverfrissers kunnen helemaal gecustomized worden met de huisstijl van uw bedrijf.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor luchtverfrissers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: