Lucifer kokers

Lucifer kokers met bedrukking

De lucifer kokers zijn verpakt in een koker. De koker is aan de onderkant plat, hierdoor kan de koker op tafel staan. Doordat de lucifers in een koker zitten, kunt u makkelijk een lucifer pakken uit de koker. Vroeger moest u altijd met uw vinger in het luciferdoosje graaien, maar die tijd is nu helemaal voorbij dankzij de lucifer koker! De lucifer kokers zijn handig mee te nemen vanwege de maat. De lucifer kokers met opdruk zijn gemakkelijk in het gebruik bij het aansteken van bijvoorbeeld kaarsen.

U kunt de lucifer kokers nog leuker en persoonlijker maken door middel van bedrukking! U kunt de lucifer kokers geheel naar uw wens laten bedrukken bij HSG Relatiegeschenken. De koker kan onder andere worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of tekst. De lucifer kokers zijn een geschikt relatiegeschenk en door de bedrukking ook een perfect give away op onder andere beurzen en open dagen. De lucifer koker is de perfecte manier om uw naamsbekendheid bij de mensen te vergoten. De lucifer kokers met opdruk zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Is de lucifer koker niet helemaal wat u zoekt als relatiegeschenk? In het HSG assortiment vindt u diverse gerelateerde producten. U vindt zoal de luciferdoosjes, de luciferboekjes en de extra lange lucifers. HSG biedt een groot assortiment van producten aan, hierdoor kunt u er altijd zeker van zijn dat HSG een product heeft dat perfect bij uw bedrijf of evenement past.

Voor vragen of opmerkingen over de bedrukt of onbedrukte luciferdoosjes of over een ander product kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te helpen met uw zoektocht naar het juiste relatiegeschenk.

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor de lucifer kokers en voor alle andere producten in ons assortiment!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor lucifer kokers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: