Luciferboekjes

Luciferboekjes met bedrukking

De luciferboekjes zijn een leuk alternatief op de bekende luciferdoosjes. De luciferboekjes zijn makkelijk en leuk in het gebruik. Wanneer u het boekje met lucifers opent liggen de lucifers naast elkaar. Hierdoor hoeft u niet meer te graaien naar een lucifer, maar kunt u gemakkelijk een lucifer eruit halen. De luciferboekjes zijn handig mee te nemen vanwege de maat. Het bedrukte luciferboekje is handig bij het aansteken van kaarsen.

In het HSG assortiment vindt u diverse luciferboekjes, u vindt zoal het luciferboekje met 9 lucifers, 10 lucifers en 20 lucifers. HSG heeft ook een luxe luciferboekje deze heeft een inhoud van 20 lucifers.

U kunt de luciferboekjes geheel naar uw wens laten bedrukken bij HSG Relatiegeschenken. Laat de luciferboekjes relatiegeschenken bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De luciferboekjes zijn een geschikt relatiegeschenk en door middel van de bedrukking ook een perfect promotiemiddel. Het luciferboekje is de perfecte manier om uw naamsbekendheid bij de mensen te vergroten. 

Zijn de luciferboekjes niet het relatiegeschenk wat u zoekt? In het HSG Assortiment vindt u diverse gerelateerde producten zoals de luciferdoosjes, de lucifer kokers en de extra lange lucifers. HSG biedt een groot assortiment van producten aan, hierdoor kunt u er altijd zeker van zijn dat HSG een product heeft dat perfect bij uw bedrijf of evenement past.

Voor vragen of opmerkingen over de bedrukt of onbedrukte luciferboekjes kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te helpen met uw zoektocht naar het juiste relatiegeschenk.

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor dit product.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor luciferboekjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: