Luciferdoosjes

Luciferdoosjes met bedrukking

De luciferdoosjes zijn handig mee te nemen vanwege de maat. De luciferdoosjes zijn er in diverse maten en ook met een andere hoeveelheid lucifers per doosje, zo vindt u bij HSG onder andere een lucifer doosje met 10 lucifers, 17 lucifers, 18 lucifers, 20 lucifers en 22 lucifers. Ook hebben wij de luciferdoosje slim, dit is een lucifer die langer in de lengte is en korter in de breedte, dit luciferdoosje bevat 10 lucifers. In het assortiment vindt u ook het luciferdoosje met piccolo lucifers. De 10 lucifers hebben een grootte van een suikerklontje. 

U kunt de luciferdoosjes nog leuker en persoonlijker maken door middel van bedrukking! U kunt de luciferdoosjes geheel naar uw wens laten bedrukken bij HSG Relatiegeschenken. Het doosje kan onder andere worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of tekst. De luciferdoosjes zijn een geschikt relatiegeschenk en door bedrukking ook een perfect give away op onder andere beurzen en open dagen. Het luciferdoosje is de perfecte manier om uw naamsbekendheid bij de mensen te vergroten. De luciferdoosjes met opdruk zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Zijn de luciferdoosjes niet het relatiegeschenk dat u zoekt? In het HSG Assortiment vindt u diverse gerelateerde producten zoals de luciferboekjes, de lucifer kokers en de extra lange lucifers. HSG biedt een groot assortiment van producten aan, hierdoor kunt u er altijd zeker van zijn dat HSG een product heeft dat perfect bij uw bedrijf of evenement past.

Voor vragen of opmerkingen over de bedrukt of onbedrukte luciferdoosjes of over een ander product kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te helpen met uw zoektocht naar het juiste relatiegeschenk.

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor de luciferdoosjes en voor alle andere producten in ons assortiment!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor luciferdoosjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: