Lucifers wijnflessen en bierflessen

Lucifers wijnflessen en bierflessen met bedrukking

De lucifers zijn gemaakt in de vorm van een wijnfles en bierfles. De lucifers zijn naast dat het handig is om kaarsen mee aan te steken ook leuk als decoratie. De lucifers zijn verpakt in luciferboekjes en in elk luciferboekje zitten 10 lucifers. De lucifersboekjes zijn handig mee te nemen vanwege het formaat.

U kunt de lucifers wijnfles en bierfles nog leuker en persoonlijker maken door middel van bedrukking! U kunt de lucifersboekjes laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst.  Het luciferboekje met lucifers in vorm van een wijnfles en bierfles zijn een geschikt relatiegeschenk en promotiemiddel voor op onder andere beurzen en open dagen. Door de vorm van de lucifers en de opdruk op het luciferboekje zullen de klanten de lucifers zeker waarderen!

Zijn de lucifers wijnfles en bierfles niet het relatiegeschenk dat u zoekt? In het HSG assortiment vindt u diverse gerelateerde producten zoals de ronde lucifermapje, de lucifer kokers en de extra lange lucifers. HSG biedt een groot assortiment van producten aan, hierdoor kunt u er altijd zeker van zijn dat HSG een product heeft dat perfect bij uw bedrijf of evenement past.

Voor vragen of opmerkingen over de bedrukt of onbedrukte lucifers wijnfles en bierfles of over een ander product kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te helpen met uw zoektocht naar het juiste relatiegeschenk.

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor de luciferdoosjes en voor alle andere producten in ons assortiment!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor lucifers wijnflessen en bierflessen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: